Sider

25. apr. 2012

en overraskende bønnepostej

Lavede denne bønnepostej i forgårs, da jeg jo endte med at have MANGE kogte bønner ca 4½ kg og kun de 1½kg kunne chili con carnen trække. Bønnepostejen overraskede positivt tredobbelt portion med 3 æg og valnødder og hasselnødder. Jeg blendede det hele fint, så det er som en leverpostej i konsistens - synes det smager godt især med lidt mayo og appetitagurker.
 

Bønnepostej til madpakken -

Sådan gør du

  1. Vælg bønner, læg dem i blød i 8-10 timer og kog dem efter anvisning på posen. Sojabønner og kikærter koges i tre kvarter, mens hvide bønner kun koges i en halv time, da de er mere melede i konsistensen.
  2. Vandet varmes op, og bouillon blandes i. Derefter moses bønnerne med en gaffel, før alle ingredienser blendes sammen og bages ved 175 grader i 25 minutter.
  3. Hvis man ønsker en mindre melet konsistens, kan man med fordel blande et æg i massen, inden den bages.
  4. Efter bagning kan postejen både serveres varm og kold.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar