Sider

13. jun. 2012

pickles

Posted Image
Pickles (Ca 4l)
2400 gram blandede grønsager f.eks. blomkål, løg, broccoli, courgetter, hvidkål, peberfrugt og gulerødder
1 l eddike
960 gram g sukker
1dl karry

1dl gurkemeje
1,8 dl dijonsennep
1,8 sød sennep
150 gram maizena og lidt vand
salt og peber


Fremgangsmåde
Skær grøntsagerne i små stykker på cirka 1×1 cm. Sæt en gryde med vand over og bring det i kog. Tilsæt salt og kog grønsagerne i 1-2 minutter. Lad dem dryppe af i en sigte. Bland eddike, sukker sennep, karry og gurkemeje i en gryde og varm op – når lagen koger jævner du den med maizena rørt op med lidt vand. Når lagen er tyk og blank, vender du grøntsagerne i og lader dem simre med i cirka 1 minut. – Til sidst smages til med salt og peber. Tilsæt evt. Atamon, inden du fylder den varme pickles i et helt rent sylteglas. Luk straks til.

Remoulade
4 spsk. pickles
4 spsk. mayonnaise
evt. salt og peber

Fremgangsmåde
Hak pickles med en kniv på et spækbræt – bland det med mayonnaise i en skål. Du kan selv finde det blandingsforhold mellem pickles og mayonnaise, som du bedst kan lide.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar