Sider

30. jun. 2010

skåneærmer??


Igår var ungerne og jeg lige i bazaren efter 6 kg tomater og en lækkert basilikum - jeg kom nemlig i tanke om nogle henkogte tomater Camilla plum lavede, og så bjørnemor havde lavet dem, og nu skulle det lige prøves. Jeg forestiller mig at bruge dem, hvor jeg ville bruge flåede tomater :) eller bare varmet og blendet som en lækker tomatsauce.

hehe ja jeg ved godt, det nok er lidt fjollet, og jeg bare kunne købe dåserne, men det dufter fantastisk - tror det bliverden skønneste tomatsauce - og så ser det altså fint ud.

Gustav stod også og peb og hang i min kjole noget af tiden, men altså sådan er det jo. Har også lige lavet marmelade og æblepie - Og 6 liter hyldeblomstsaft :) Og så fandt jeg endda lige en opskrift på hyldeblomstsaft lavet på SØD, så jeg må ud og plukke igen imorgen, så der også bliver noget til mig selv.

Jeg synes bare det er brand hyggeligt at sylte, henkoge og lave saft, selvom flere driller mig og siger jeg skal tage skåneærmer på :). Jeg skal jo også projicere noget den energi som maden fyldte og optog i mit liv over på noget andet - stadig maden, men en anden tilgang til mad, hvor der kæles for råvarerne, så den smule jeg spiser, er noget virkeligt lækkert :) Jeg ved ikke om, det giver mening?

Vægten samarbejder i stor stil i disse dage, så det er bare fedt. Jeg er opmærksom på at få protein, men det er bare svært at få nok ned i denne varme.

2 kommentarer:

  1. Jeg synes det er godt at sylte og henkoge osv. Tage vare på de gode råvarer.
    Er du på slankekur - Kostomlægning?

    SvarSlet
  2. nej jeg har fået en gastric bypass i april måned

    mvh Pernille

    SvarSlet